Nieuws

 

Momenteel bereid ik mij voor op het eerste internationale Sambo toernooi van dit jaar: het Dutch Open, wat op zaterdag 11 maart plaatsvindt in Dalfsen. Naast veel Nederlandse deelnemers, worden er samboka's uit België, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Syrië, USA en nog meer landen verwacht.

Dedemsvaart - Op zaterdag 18 februari zijn Daniël Wassenaar, Jasper van den Born, Paula Borgonje en Caitlin Heerikhuisen van Shoganai Judo Dronten voor de tweede maal op rij Nederlands kampioen Sambo worstelen geworden. Debutant Erik Veldman had het zwaar in een seniorenpoule maar wist toch het brons te bemachtigen.

Dalfsen - Op zaterdag 26 november zijn Daniël Wassenaar, Jasper van den Born, Sacha Buwalda, Paula Borgonje en Caitlin Heerikhuisen van Shoganai Judo Dronten Nederlands kampioen Sambo worstelen geworden. Paula Borgonje prolongeerde haar titel in Dalfsen. De anderen maakten een indrukwekkend debuut op het NK Sambo.

Sofia (BUL) - Het is de Shoganai judoka's Paula Borgonje, Sacha Buwalda en Caitlin Heerikhuisen helaas niet gelukt om een medaille te veroveren op het WK Sambo voor senioren in Sofia, Bulgarije. De drie dames deden enorm hun best maar konden niet verrassen. Alleen Sacha wist haar eerste partij te winnen.

© 2017 Caitlin Heerikhuisen - Dronten
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin